top of page

B2B

Ben jij een beauty professional of ben jij als zelfstandige op zoek naar een revolutionair marine collageen om aan te bieden in je zaak? Adviseer dan de Collagen Elixir aan jouw klanten om toe te voegen aan hun dagelijks ritueel! Het heeft tal van voordelen en verschillende zelfstandigen gingen jou al voor...

Lissa, Swanjée Beauty

"Als schoonheidsspecialiste sluit het Collagen Elixir echt perfecte aan in mijn gamma. Ik werk enorm hard op huidverbetering en neem hierbij al veel voor- en na foto’s. Mijn klanten zien en voelen graag het verschil, wat dus nog versterkt wordt door het Collagen Elixir. Ik vond het ook leuk om zonder enig risico te starten, daar je geen stock moet aankopen. Het is een hele financiële verademing om op deze manier met een firma te werken. Ik heb nu nog een extra stroom van inkomsten bovenop mijn diensten. Door de wekelijkse trainingen en onze nauwe contacten ben ik op persoonlijk vlak ook enorm gegroeid. Als schoonheidssalon werk je vaak alleen, nu heb ik er een heel team aan collega’s bij.  Tot hiertoe de beste beslissing in mijn 10 jarige ervaring als schoonheidsspecialiste."

Anna, Skincare Lab

"Ik had geen verwachtingen, maar wou het wel eens uittesten. Na 2 maanden had ikzelf super mooie resultaten. Nadien heb ik mensen in mijn omgeving ook de Collagen Elixir laten testen. Nadat ook zij mooie resultaten ervaarden, had ik besloten de Collagen Elixir te gaan aanbieden in mijn zaak. Het zorgt ook voor een mooi extra inkomstenbron, daar wij geen stock voorraad moeten voorzien en het altijd werkt op vraag van de klant zelf."

Maarten&Ashley, Het Atelier

"Toen ze in het begin naar ons kwamen met dit collageen elixir was ons geloof in het product er niet volledig. Wij hebben eerder van een ander merk al collageen geprobeerd in poedervorm, maar voelden geen verschil. Maarten had al 2 jaar last van een achillespeesontsteking en Ashley had kapot haar en gebroken nagels. We hadden dus niets te verliezen en besloten het toch te proberen. GELUKKIG hebben we dit getest want de achillespeesontsteking van Maarten is volledig weg en het haar en de nagels van Ashely zijn nog nooit zo sterk en lang geweest. Wij zijn absoluut fan van het product! De mooie bijverdiensten en anderen gelukkig maken met dit product is nog eens extra mooi meegenomen!"

Pedicure Ann Hoste, Spanje

" Na een tweetal maanden het zelf eerst te proberen, meer energie te ondervinden, een betere darmflora, pigmentvlekken die vervaagden en mijn dochter Malika die geen cortisone zalf meer aan haar gezicht moest smeren, beslisten we het aan te bieden in onze zaak in Benijofar. Ondertussen hebben we al verschillende klanten tevreden kunnen stellen met het Collagen elixir. Ze vertelden ons dat ze minder last hadden van reuma, gewrichtspijn, rimpels en fijne lijntjes in de hals en boezem die minder zichtbaar werden. Zelfs het litteken van een van onze mannelijke klanten genas veel beter! We zijn super tevreden van het collageen en blij dat we er anderen ook tevreden mee kunnen stellen en willen het met nog meer mensen delen. Dankbaar voor het kleine extra inkomen op dit moment zodat we onze eigen producten voor niets hebben en nog een kleinigheidje extra over hebben."

Testimonials professionals

Voordelen

Samenwerken?

Wens je graag meer informatie over hoe je de Collagen Elixir kan implementeren in jouw zaak en hoe een samenwerking eruit ziet? Vul gerust het formulier in en we plannen samen een afspraak in! 

Bedankt voor de inzending!

bottom of page